Les Seleccions Valencianes S16 i S18 campiones d’España

Archivos

Archivos

Buscar

Buscar

Les seleccions valencianes de les categories s16 i s18 s’han proclamat campiones en el CESA celebrat aquest cap de setmana en les localitats de Cullera i Tavernes de Valldigna després d’imposar-se als combinats d’Andalucia en dues finals molt igualades.

Segons les informacions de la Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana, l’equip S16 ha guanyat el títol després de superar en un igualat partit als andalusos pel resultat de 13-7. Els valencians van arribar al descans amb un avantatge de 10-0 però en la segona meitat es van igualar les forces i fins a l’últim minut no es va decidir el joc pels valencians.

D’altra banda, l’equip S18 es va imposar als andalusos en els tirs a pals després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 1o en acabar d’empatar els valencians en l’última jugada del partit. En el desempat els valencians no van errar mentre que els andalusos no van estar encertats (4-1).

Cesa s16 Rugby Club Valencia

 

 

 

 

 

Per al Rugby Club Valencia és tot un orgull que jugadors del club hagen contribuït i aportat el millor d’ells mateixos per a aconseguir les victòries en totes dues categories. Enhorabona als dos conjunts, i especialment a: Pau Marcilla, Antonio Juan, Javi Salomó, Mario Coronado, Ignacio Piñeiro, Javi Navarro, Diego Latorre, Adrián Roig, Luis Blanquer y Juan Sánchez (S18) i Alejo Cotelo, Vicente Ricós, Pablo Aragó, Jaume Gelde, Pablo López i Carlos Arón Bardales (S16).

   

 

 

 

 

 

 

 

#SomValenciaRugby #todossumamos #TotsSumem

Rugby Club Valencia

Desde 1966