El deporte de la Universitat en La Taula de Ràdio 4G todos los jueves

Archivos

Archivos

Buscar

Buscar

Bona tarda Tothom, Buenas tardes!

Ens han passat aquesta interessant iniciativa on es parlarà del Rugbi Femení a l’Universitat, fem difusió!
Nos han pasado esta interesante iniciativa donde se hablará del Rugby Femenino en la Universidad, hagamos difusión!

L’esport de la Universitat a La Taula de Radio 4G cada dijous

El rugbi femení serà el protagonista del primer programa conduit pel periodista Luis Urrutia

L’esport de la Universitat serà el protagonista del programa La taula de Radio 4G, que aquest proper dijous 19 de febrer començarà a emetre’s de matinada amb l’objectiu d’esdevenir un espai nocturn de referència de la informació esportiva de la Universitat.

La taula estarà dedicada a la informació d’actualitat esportiva de la Universitat, amb aportacions dels tècnics i esportistes universitaris. En aquest primer programa, el rugbi femení serà l’encarregat d’inaugurar la taula amb les intervencions d’Ana Aigneren, seleccionadora de l’equip, que estarà acompanyada d’Eva Martínez i Elena López, integrants de la selecció, al costat de José Ramos, delegat CAEU de la Universitat.

El programa es retransmetrà en el dial 100.9, però aquells que no vulguen passar son, el podran escoltar gratuïtament en línia a través de la xarxa social d’àudio iVoox (la Taula del Segle XXI).

Aquesta iniciativa reforça l’aposta del Servei d’Educació Física i Esports per fer arribar a la comunitat universitària els continguts més rellevants de l’esport de la Universitat a través de diferents mitjans com Ràdio UV, el seu canal de youtube o les xarxes socials.

_____________________________

El deporte de la Universitat en La Taula de Ràdio 4G todos los jueves

El rugby femenino será el protagonista del primer programa conducido por el periodista Luis Urrutia

El deporte de la Universitat será el protagonista del programa la taula de ràdio 4G que hoy jueves 19 de febrero comenzará a emitirse de madrugada con el objetivo de convertirse en un espacio nocturno de referencia de la información deportiva de la Universitat.

La taula estará dedicada a la información de actualidad deportiva de la Universitat, con aportaciones de los técnicos y deportistas universitarios. En este primer programa, el rugby femenino será el encargado de inaugurar la taula con las intervenciones de Ana Aigneren, seleccionadora del equipo, que irá acompañada de Eva Martínez y Elena López, integrantes de la selección junto a José Ramos, delegado CADU de la Universitat.

El programa se retransmitirá en el dial 100.9 y para aquellos/as que no quieran trasnochar, podrá escucharse gratuitamente online a través de la red social de audio iVoox (la Taula del Siglo XXI).

Esta iniciativa refuerza la apuesta del Servei d’Educació Física i Esports por hacer llegar a la comunidad universitaria los contenidos más relevantes del deporte de la Universitat a través de diferentes medios como Ràdio UV, su canal de youtube o las redes sociales.

Premsa
ASSOCIACIÓ DE VETERANS DEL RUGBY CLUB VALÈNCIA
www.veteransvalenciarc.com