Crònicas: TECNIDEX Valencia Fem vs UCV

Archivos

Archivos

Buscar

Buscar

Aquest diumenge 18 d’octubre a les 15h, en el camp de rugby del riu, sota un sol i una calor més típica d’altres estacions que no de la tardor, s’ha jugat el primer partit entre la UCV i el Tecnidex València, donant així inici a la lliga valenciana. L’afició del rugby femení no va faltar a l’encontre i les grades estaven força animades.

Les xiques de la UCV, amb un joc contundent, van mostrar un gran coratge, i a pesar de comptar amb un equip just en quant a nombre de jugadores i sofrir una desafortunada lesió, no van tirar el barret al foc. Per la seua part, el Tecnidex va fer un partit molt seriós des del xiulet d’inici, i les xiques d’Ana Aigneren, van aconseguir la primera victòria de la temporada. Resultat, 0-56.

Començava la primera part amb un Tecnidex molt fort què va sortir al camp a guanyar i ho va demostrar oferint un joc elaborat que encadenava vàries fases que implicaven tant a davanteres com a tres quarts. La UCV defenia a un rival que no deixava d’atacar i aprofitava les errades defensives per assajar. La melé potent de la UCV posava en seriosos problemes al rival, i obligava a empentar i placar sense descans. Gran feina la de les piliers: Sara, Cardona, Cris, Carrión y Sabina. Vam poder gaudir també de molt bones touches per part d’ambdós equips, bona plataforma la de Gara, Parrado i Cristina. Gràcies a les davanteres, vam poder gaudir de bones jugades per part de les tres quarts del Tecnidex amb Ahís, Patri, Cris Mora, Laura, Mercé i Lídia, generant grans maldecaps a l’oponent i oferint un ‘sexy rugby’ com el què li agrada a Sam, entrenador de la línia aquesta temporada.

En la segona part, va passar factura la intensitat de la primera i el nombre de colps de càstig va augmentar notablement. Tot i això, la pressió defensiva no va disminuir i el joc a la mà i al peu va continuar donant els seus fruits. Molt bon dinamisme per part de les terceres: Cristinita, Maite i Laia. La mig melé, Crespo i l’obertura Ahís, van anar donant forma i sintonia a molt bones jugades i fases interminables que acabaven en assaig. I com un equip són molt més que 15, gràcies a l’entrada de Carrión, Sabina, Paula G, tamara, María i Sandra, el Tecnidex va poder continuar amb la seu hegemonia fins el minut 80. I acabar amb un resultat contundent: 0-56.

Volem felicitar a les noves incorporacions d’aquesta temporada. Per la feina ben feta, per tant bé com van jugar i per com van impregnant-se de l’esperit d’aquest equip, en el qual ens sacrifiquem per protegir a les nostres companyes sabent que podem comptar l’una amb l’altra. ‘Y no hasta dos o hasta diez, ¡sino contar contigo!

Per últim, voldríem agrair el tracte rebut, tant per part de les jugadores, entrenadores i entrenadors, així com per l’afició d’ambdós equips durant el partit i el tercer temps.